torstai 14. maaliskuuta 2013

Kilimanjaron vaellus

Kirjoittelen vähitellen kuvauksen Kilimanjaron vaelluksesta vaellussivustollemme. Jos Kilimanjaro kiinnostaa, niin käypä siellä lukemassa, millainen meidän reissumme oli. Ehkä saat siitä vinkkejä omalle matkallesi, jos sinne aiot. Ainakin tarkoitukseni on tehdä kuvauksesta sellainen, että se ainakin hieman olisi hyödyksi Kilimanjaron vaellusta suunnitteleville.

Valitettavasti en vielä osaa sanoa, milloin tuo kertomukseni valmistuu. Työn alla se joka tapauksessa on, joten eiköhän se tässä kevään mittaan tule jollekin mallille.

Kun linkitin tekstini tuonne Wikipedian Kilimanjaro-sivulle, totesin, että varsin vaatimaton on suomenkielinen Kilimanjaro-sivu. Sekin kaipaisi ehkä täydennystä, joten jätetään tuokin asia mietintämyssyyn. Kuuluuhan Kilimanjaro sentään maailman tunnetuimpiin vuoriin.

Laitan tähän loppuun kuvan retkemme kolmosleiristä Tarn Hutista, joka sijaitsee Kilimanjaron kakkoshuipun Mawenzin juurella runsaan 4300 metrin korkeudessa. Aamuaurinko on tavoittanut Mawenzin särmikkään huipun, mutta leiriläiset vielä pääosin nukkuvat. Teltat ovat kuurassa, sillä yöllä pakkasta oli noin 8 astetta.
14.3.2013
Matti Uurinmäki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti